TRANMENY 16/3 – 22/4

Denna meny serveras från och med den 16/3 till och med den 22/4 måndag till söndag mellan kl. 12 - 15.30

Förätt

Till förrätterna serveras hembakt bröd, Löfwings knäcket, smör och tapenade

Lax och räktårta

med pepparrot på kavringsbotten
110 kr

Bakad purjolök

serveras med hollandaisesås och picklad lök
95 kr

Varmrätt

Till varmrätterna serveras hembakt bröd, Löfwings knäcket, smör och tapenade samt kaffe eller te på maten

Röding

serveras med potatispuré, brynt smör kapris och rödbeta samt säsongen grönsaker
265 kr

Svensk lammlägg

serveras med potatispuré, rödvinsky samt säsongens grönsaker
235 kr

Tjälknöl på dovhjort

serveras med äppel och fänkålssallad, basilikacreme samt rotfruktgratäng
235 kr

Rödbetsbiffar

serveras med äppel och sellerisallad, basilikacreme samt rotfruktgratäng
225 kr

Löfwings egengravade lax

serveras med hovmästarsås, sallad och kokt delikatesspotatis
175 kr

Konstnärens viltlasagne

serveras med sallad och picklad lök
155 kr

Krogens soppbuffe

värmande potatis & purjolökssoppa samt kycklinggulasch.
hembakt bröd, smör, tapenade och ost.
135 kr

Dessert

Hallonglass

på choklad och valnötsbotten serveras med limesirap
95 kr

Svartvinbärspaj

med mandelmassa och cocos serveras med hemlagad vaniljsås
65 kr

Citronkyss

En liten hembakt citronbiskvi på mandelbotten med smörkräm doppad i vit choklad
20 kr