Meny 16/2 – 10/3

Denna meny serveras från och med den 16/2 till och med den 10/3 lördag till söndag 12 - 15.30.

FÖRÄTT

Till förätterna serveras hembakt bröd, Löfwingsknäcke, smör och tapenade

Varmrökt laxtatar på salladsbädd

med kapris och pepparrot
95 kr

Bakad purjolök

med brynt hollandaise och picklad lök
95 kr

Varmrätt

Till varmrätterna serveras hembakt bröd, Löfwingsknäcke, smör och tapenade samt kaffe eller te efter maten

Rådjurssadel

serveras med gräddkokt savoykål, kaneldoftande vinbärssås, vinterns grönsaker samt rostad potatis
275 kr

Skreij

serveras med krämig dinkelotto med champinjoner från Franzens, rökt fläsk och rödbeta
275 kr

Chiliglacerade revben

serveras med coleslaw och rostad potatis
165 kr

Fisksoppa

med doft av apelsin och saffran, toppad med räkor
175 kr

Krämig dinkelotto

med champinjoner från Franzens och vinterns grönsaker
145 kr

Dessert

LINGONPARFAIT

serveras med kolasås och knäckflarn
85 kr

Svartvinbärspaj

toppad med cocos och mandel. Serveras med hemlagad vaniljsås
65 kr

Citronkyss

en liten citronbiskvi på mandelbotten doppad i vit choklad.
20 kr

Hembakt chokladgräddtårta

toppad med hallon och bär.
Räcker till cirka 12 - 15 personer . Förbeställs senast 3 dagar innan.
350 kr