Vinter meny 5/1 – 10/2

Denna meny serveras från och med den 5/1 till och med den 10/2 under lördagar - söndagar 12 - 15.30 eller enligt överenskommelse

Förrätt

Till förätterna serveras hembakt bröd, Löfwingsknäcket, tapenade och smör

Blinier

serveras med löjrom från Bärstaviken/Vänern, rödlök och creme fraiche
135 kr

Blinier

serveras med marinerade skogschampinjoner från Franzens
95 kr

Varmrätt

Till varmrätterna serveras hembakt bröd, Löfwingsknäcket, tapenade och smör. Te eller kaffe efter maten.

Svensk lammlägg

i tomatsås med örter, rotfrukter och vitlök. serveras med rostad potatis toppad med gremolata på citron, vitlök och persilja
255 kr

Röding

serveras med brynt smör med rödbeta och kapris.
Samt potatispure och vinterns grönsaker
265 kr

Viltwallenbergare

serveras med potatispure, brynt smör, rårörda lingon och picklad rödlök
225 kr

Fisksoppa

med doft av apelsin och saffran, toppad med räkor
175 kr

Varm vintersallad

vinterns rotfrukter, kål serveras med picklad pumpa, rostade nötter samt ostkräm
145 kr

Dessert

Lingonparfait

serveras med kolasås och knäckflarn
85 kr

Svartvinbärspaj

med mandel och cocos samt hemgjord vaniljsås
65 kr

Citronkyss

en liten citronbiskvi på mandelbotten doppad i vit choklad.
20 kr