boende

I vårt charmiga Bed & Breakfast kan vi erbjuda boende i lugn och harmonisk miljö inspirerad av konstnär Göran Löfwing. Vårt B&B består av två boenden med separata entréer men kan även nyttjas som ett helt hus om så önskas. I trädgården finns flera sittgrupper och ett stort trädäck med både öppen spis samt grill. Löfwings B&B ligger bara ett stenkast från huvudbyggnaden med tillhörande konsthall/ateljé samt restaurang/kafé. Där man avnjuter sin frukost som står framdukad på ert bord och består bland annat av hembakat bröd, pålägg med lokal anknytning, ägg, yoghurt, egen musli och naturligtvis gott kaffe och te. De tider restaurangen håller öppet är ni varmt välkomna att boka bord för en härlig måltid. Övrig tid erbjuder vi en meny som ni kan äta i ert boende. Hundar är hjärtligt välkomna men meddela detta i samband med bokning.

Ni bokar på 0500-491403 eller    www.booking.com

priser

775 kr/pers del i dubbelrum priset inkluderar frukost, sänglinne och handdukar.
1350 kr/pers enkelrum priset inkluderar frukost, sänglinne och handdukar.
Frukost serveras i restaurangen och man meddelar vilken tid som önskas. Om man vill ha frukost innan kl 7,30 så ställer vi ner frukostpaket i ert egna kök.
Extrasäng vuxen 475:-
Extrasäng barn (5-15 år) 300:-
Barn under 5 år bor gratis (förutsatt att de sover i förälders säng).
Hyra cykel hel dag 100:-

 

bada bastu!

Vill ni kunna bada bastu? Konstnär Göran Löfwing har själv formgett och skapat en vedeldad bastu på hjul som han gärna ställer till förfogande.